Gala der gevechtskunsten 2015 Kleuterjudo…..

Tijdens het Gala der Gevechtskunsten 2015 kwam ook de jongste jeugd van Budo Ryu Sports hun kunsten vertonen….

Wil je dit ook LIVE meemaken koop dan je kaarten via www.galadergevechtskunsten.nl.

Bij Budo Ryu Sports is het mogelijk om al vanaf 3 jaar te starten met kleuterjudo. De lessen staan onder leiding van Michael Griek, sinds 1987 op de tatami, ondersteund door Julian Ballendux en Boy Knarren. Deze lesgevers hebben zich toegelegd op het lesgeven aan kinderen in de leeftijdscatagorie van 3 t/m 8 jaar.
Gebleken is dat judo, onder bepaalde voorwaarden, een bij uitstek geschikte sport voor kleuters is. We merken ook dat steeds meer ouders ons standpunt delen en de beslissing nemen om hun kinderen kennis te laten maken met de waardevolle sport Judo waarmee gericht wordt gewerkt aan discipline, respect en zelfvertrouwen.

Kleuterjudo is een zeer functionele aanvulling in de ontwikkeling van het jonge kind!

Bestel je kaarten klik hier