Het door Budo Ryu Events georganiseerde Gala der Gevechtskunsten is een spetterende show die draait om veel verschillende gevechtskunsten. Deze avond voor het hele gezin laat zowel sporters uit de regio als absolute wereldtoppers zien in onder andere Taekwondo, Judo, Hapkido, Karate, Aikido en Jiu-Jitsu. Ook zijn er spectaculaire breektesten, een surpriseact en een Freestyle-competition te zien. De opening wordt verzorgd door The 4 horsemen, bekend van Holland’s Got Talent.

In een sfeervolle setting kunt u genieten van sportspektakel van het hoogste niveau in een traditionele ambiance.
Het ” Gala der Gevechtskunsten ” is derhalve een mooi uitstapje voor het hele gezin, maar ook voor uw vriendengroep of collega’s.

Budo Ryu Events BV, de partner voor al uw (vecht)sportgerelateerde vraagstukken!!

www.budoryuevents.com
info@budoryuevents.com

www.galadergevechtskunsten.nl